چرا کش جورابهای خارجی خراب نمیشود؟
در دو مطلب قبلی از انواع کشهای مورد استفاده برای تولید جوراب صحبت کردیم. کش اول کش ۱۴۰ دنیر بود که برای تولید جورابهای معمولی کاربرد داشت و مشکل اصلی آن این بود جورابی که با این نوع کش تولید میشد جای کش بر روی ساق پا میماند و پا را اذیت میکرد.
کش دوم مورد استفاده کش ۱۱۰ بود که برای تولید آن از صمغ گیاهی و یا لاتکس استفاده میشد و بخاطر کاوری که دور آن پیجیده بودند ایراد کش ۱۴۰ را نداشت و پارا اذیت نمیکرد اما بزرگ ترین مشکل آن تاریخ انقضای آن بود که بعد از ۶-۷ ماه بسته به شرایط نگهداری مانند دما و رطوبت فاسد میشد و بعبارتی جوراب تولید شده با آن را نمیتوانستیم انبار کنیم.
تکنولوژی جدید در تولید کش
نمیتوان از آن بسم تکنوٖلوژی نام برد و بیشتر ایده است. صنعت گران آمده اند همان کش ۱۱۰ را تولید کردند با این تقاوت که بجای استفاده از صمغ و لاتکس در درون آن کش ۱۴۰ گذاشتند و بجای استفاده از نخ پلیاستر از نخ نایلون برای کاور دور آن استفاده کرده اند. و همین امر سبب شده است که این کش نه پا را اذیت کند و نه فاسد شود.
یکی از تولید کنندههای بزرگ این کش برای جوراب شرکت نانو مهیار زنجان است که خود این کارخانه نخ اسپاندکس کاور و همچنین جوراب نانو تولید میکند.
فیلم این محصول جدید
در نمایشگاه نساجی ۱۳۹۹ تهران ما با این محصول جدید آشنا شدیم و فیلمی در این زمینه تهیه کردیم که میتوانید در زیر ببینید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.