نساجی

دیسپرس کننده و یکنواخت کننده رنگ دیسپرس روی پلی استر

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-kqpdj10c’ admin_preview_bg=”]

دیسپرس کننده و یکنواخت کننده
مواد دیسپرس کننده به عنوان موادی جهت بهبود و افزایش مهاجرت و یکنواختی رنگزاهای دیسپرس روی الیاف پلی استر تحت شرایط رنگرزی HT شناخته شده اند . این مواد بمنظور تسهیل در عملیات آسیاب کردن رنگزاها و نیز پایدار نگه داشتن حالت دیسپرسیون آن‌ها طی رنگرزی بکار می‌روند به‌عبارت دیگر جلوگیری از تجمع رنگزا بر عهدۀ مواد دیسپرس کننده است. پایداری دیسپرسیون مهمترین پارامتر در رنگرزی از نوع رمق کشی است ، به این دلیل که ناپایداری در دیسپرسیون ، منجر به تجمع مولکولی ذرات رنگزا و احتمالا رسوب آن‌ها خواهد شد و در نتیجه ، رنگرزی نایکنواختی را به دنبال خواهد داشت.
آروپرسDE-500 Conc ترکیبی از مواد آروماتیکی و ترکیبات پلیمری است که به عنـوان یک دیسپـرس کننـدۀ عالـی و یکنواخت کننده درحمـام رنگـرزی پلی‌استر مـورد مصرف قـرار می‌گیـرد.
از دیگر ویژگی‌های منحصر به فرد این ماده می‌توان به جلوگیری از رسوب رنگ درحمام و ماشین آلات رنگرزی و عدم لکه‌گذاری و تجمع رنگ‌های دیسپرس بر روی سطح پارچه اشاره کرد.

[/av_textblock]

[av_comments_list av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” alb_description=” id=” custom_class=” av_uid=”]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *