[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-44gk6i’ admin_preview_bg=”]
ابتکار جالب یک ایرانی بر روی دستگاههای مکانیکی – جداسازی جوراب بوسیله المنت برقی
یکی از مشکلات دستگاه جوراب بافی مکانیکی – اتومکانیکی این است که خود دستگاه نمیتواند جوراب را قیچی کند در نتیجه اوپراتور مجور است پای دستگاه بایستد و بلافاصله بعد از بافته شدن جوراب ، آن را با قیچی که در دست دارد برش دهد و از دستگاه جدا نماید. چندوقت پیش فیلمی بدست ما رسید که در آن فردی در یک اقدام مبتکرانه و با نصب مکنده بر روی دستگاه موفق شده بود کاری کند که جوراب پس از بافته شدن توسط دستگاه قیچی شود و همانند دستگاه جوراب بافی کامپیوتری این جدا سازی انجام شود در نتیجه زحمت اپراتور دستگاه به شدت کم شود.
شاید بعضی دوستان بگویند ، این یک کار غیر اصولی است و اصلا استاندارد نیست، ما هم منکر این قضیه نیستیم اما این عمل را کامی به جلو تلقی میکنیم و احسنتی میگوییم به پدید آورنده این ایده.
ویدئو را میتوانید در زیر مشاهده کنید.
این سیستم چگونه کار میکنید ؟
ابزارهای دور سیلندر کاملا تغییر داده می شود و اطلاحاتی روی آنجام میگیرد و دستگاه را سه نخ میکنند.
این برش توسط المنت برقی که در داخل کلگی دستگاه جایگذاری میشود با ذوب کردن نخ برشها را ایجاد میکند.
یکی از محدودیتهای این سیستم این است که فقط برای طرحهای کوچک جوابگو هست و طرح که بزرگ باشد سوختگی به جوراب هم میرسد.
متاسفانه این دستگاهها سفارشی برای یک تولید کننده در تهران درست شده بودند و فرد تهرانی آنها را به تولید کنندهای در اهواز فروخته بودند در نتیجه هیچ شماره ای از تولید کنندهی اهوازی وجود ندارد.
این سیستم بخاطر هزینه بالای مکنده و هزینههای دیگر تولید اصلا به صرفه نیست و نمیتواند اصولی کارکند چون روی دستگاه مکانیکی نمیشود اره سوار کرد، المنت هم که اصولی نیست و همچنین دستگاه مکانیکی ماهک باز کن میله ای ندارد و اگر جوراب از دهن سیلندر جدا شود احتمال ماهک خراب کردنش زیاد خواهد بود.
[/av_textblock]
[av_comments_list av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av_uid=’av-2dawbu’]
باسلام بنده دیروزدستگاه جوراب بافی ساده مکانیکی خریدم متاسفانه بعد ۶جفت جوراب نخ پاره کرد اونم ن نتهایه نخ سه تانخش هم پاره شد الان اونجورزیادهم بلدنیستم نخ کش کنم میشه اموزش بدین ازصفرتاصفر نخ کشی رو
سلام به همه ای دوستان من محمدم. افغانم میشه کمکم کنید چقدر سرمایه لازم است برای ۲ پایه دستگاه ممنوم
سلام و درود حدود ۳۰۰ میلیون تومان سرمایه نیاز است
درود
یک کارگاه جوراب بافی ک تازه شروع ب کار کرده
اگر بازاریابی خوبی داشته باشه حدودا چقدر میتونه تو این دوران درامد داشته باشه؟