دانشکده جوراب بافی

اول جوراب‌بفروشیم بعد تولید را شروع کنیم؟

فروش جوراب

[av_textblock textblock_styling_align=” textblock_styling=” textblock_styling_gap=” textblock_styling_mobile=” size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-l34da8br’ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]

 نظرتون چیه ابتدا جوراب رو بفروشم ، بعد برم سراغ تولید ؟

اگه بتونید اول جوراب  رو بفروشید شناخت کافی از بازار کسب کنید بعد بخوایید با تجربه کسب شده وارد عرصه تولید شوید منطقی‌ترین کار ممکن است و اگر در توانتان هست حتما این کار را انجام دهید.

مزیت‌های این کار

با فروش جوراب شما متوجه می‌شوید که جنس گل بازار چیست، متوجه می‌شوید چه رنگ جوراب و چه طرح جورابی را بهتر از شما می‌خرند و می‌فهمید بازار شهرتان طالب چیست.

حال موقعی که تولید را شروع می‌کنید دقیقا می‌دانید چه جورابی با چه اندازه و طرحی تولید نمایید.

فروش جوراب

عیب‌های این کار 

این فعالیت اگر در مقیاس مناسب انجام نشود حاشیه سود کمی برای شما خواهد داشت. اولا سود اصلی را تولید کننده می‌برد و این امکان وجود دارد مشتری به شما بگوید این جنس را فلان جا با فلان قیمت می‌فروشند و شما نتوانید مانور خاصی روی قیمت دهید.

دوما این امکان وجود دارد طرح‌های مد نظر شما در بازار موجود نباشد و با کسری کالا مواجه شوید. برای مثلا شما در فروش جوراب با طرح گل رز حرفه‌ای شوید، حال تولید کننده جوراب مورد نظر شما را تولید نکند.

عیب‌هایی که در بالا گفتیم اگر کمی با برنامه پیش بروید همگی قابل رفع هستند.

پیشنهاد ما به شما فرد مبتدی

می‌توانید در مرحله اول جوراب را از تولید کننده‌های ایرانی و وارد کننده‌های جوراب خارجی بخرید و مانند یک عمده فروش یا پخش کننده در شهرتان شروع به فروش جوراب نمایید و تمام سعی‌تان بر این باشد که فروش‌تان را در مدت زمان مناسب به بالاترین حد ممکن از نظر تعداد برسانید.

در مرحله دوم: بدنبال تولیدی‌هایی در سطح کشور باشید که حاضر باشند برای شما جوراب با برند و طرح شما تولید کنند. حتی در این مرحله می‌توانید با تولید کننده جوراب قرار بگذارید که به شما جوراب خام تحویل دهد و شما کارهای بسته بندی و اتوکاری جوراب را انجام دهید.

مرحله سوم: اگر در دو مرحله بالا به موفقیت رسیدید حال کارخانه جوراب خودتان را با دستگاه جوراب‌بافی کامپیوتری راه‌اندازی نمایید، مطمئن باشید موفق خواهید شد.

توضیحات بیشتر برای مرحله دوم

  1. اگر بخواهید کار تولید را برون سپاری کنید در نظر داشته باشید عرف بازار اینگونه است که از هر طرح نیاز است که ۶۰ جین ( هر جین ۱۲ جفت است) سفارش دهید.

البته به توانایی‌های شما در مذاکره هم بستگی دارد شاید توانستید کسی را پیدا کنید که ۱۰ جین تولید کند و به شما بدهد.

۲. عرف بازار دو صورت است، یک. شما نخ را میخرید و تولید کننده با نخ شما اقدام به تولید جوراب می‌کند. این مورد یک عیب و یک مزیت دارد. عیب این است که امکان دارد میزان ظایعات نخ شما زیاد باشد و به مرور زمان در واحد تولیدی نخ کم بیاید به عبارتی دزدی شود :))

مزیت این است که اگر نخ را شما بگیرید تولید کننده نمی‌تواند بهانه بیاورد که فلان رنگ را ندارم نمی‌توانم تولید کنم در نتیجه فروش شما افزایش خواهد یافت.

دو. بگویید تولید کننده خودش نخ را تهیه کند، با این اقدام شما نیازی نیست سرمایه‌ای برای تامین نخ بخوابانید، خیلی از افراد از این گزینه استفاده می‌کنند.

پیشنهاد  برای مطالعه بیشتر 

اگر علاقمند به حوزه بازاریابی و فروش جوراب هستید می‌توانید کتابی که در این زمینه نوشتیم را مطالعه نمایید. برای توضیحات بیشتر و تهیه کتاب بر روی عکس زیر کلیک کنید.

فروش و بازاریابی جوراب

[/av_textblock]

[av_comments_list av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” alb_description=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=” sc_version=’1.0′]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *